Uloguj se

Vesti

22. 06. 2015. 11:30   >>  11:44 Autor: milica čule

Amel Ćurić: Voleo bih da imam karijeru kao Masimo Joksimović!

Posle pobede u talenat šou-programu Amel Ćurić i drugoplasirani Bobi otkrili su kako se osećaju i koji su im dalji planovi.

"Sada sam malo sabrao utiske, mislim da se neće sabrati narednih nekoliko dana. Koliko god sam se nadao da će se ovo desiti, nisam mislio da ću dva puta pobediti. Ja sam 2003. pobedio na jednom takmičenju u Bosni. Sada sam imao kao neki predosećaj, nisam razmišljao, samo mi je nekako kliknulo… Na kraju sam rekao Bobiju: Ti i ja ćemo ostati zagrljeni", kaže Amel Ćurić.

Bobi klima glavom i potvrđuje Amelovu priču, "Nisam mogao da verujem. Sve je bilo tako - od reči do reči. Prezadovoljan sam!"

Na pitanje kako će da potroši novac koje je dobio kao nagradu, Amel kaže da će sve uložiti u karijeru.

"Nisam još napravio spisak kako ću da potrošim pare. Bobija ću prvo da častim, sve ću da uložim u karijeru, jer ako se ne napravi nova pesma, album, ja odmah krećem u akciju", priča pobednik.

Amela smo videli u društvu jedne devojke kako šetaju hodnicima beogradske "Kombank Arene". Pretpostavili smo da mu je to devojka…

"Okej... Imam devojku. Njoj je posvećena pobeda, mojim roditeljima i svima koji su glasali. A vi ćete da izvučete sve što vama odgovara. Ne želim da pričam o privatnom životu. Imam svoje razmišljanje o tim stvarima. U daljoj karijeri ne želim da pričam o tome. Sve što ću reći je da se ona zove Jelena i iz Sarajeva je", otkriva Ćurić, i ističe da bi voleo da ima karijeru kao Masimo Savić i Željko Joksimović.

"Najviše bih voleo da imam karijeru kao Masimo Joksimović (smeh). Eto njih dvojica. Stilski sam bliži svom mentoru Masimu", kaže Amel, i dodaje da ne bi pevao narodnjake.

"Ne bih pevao narodnjake, možda u nekim poznim godinama, nešto urbano i kulturno, ali turbo ne", tvrdi on i otkriva koja pevačica mu se sviđa sa srpske estrade.

"Aleksandra Radović mi je sviđa, dama je i ima seksi energiju".

Amel navodi da bi želeo da mu Željko napiše pesmu.

"Rado bih prihvatio odmah sada pesmu Željka Joksimovića, jer mislim da ume da napiše urbani hit!", kaže on.

0
0 Komentari
Ostali komentari
Amel Ćurić POBEDNIK

Amel Ćurić POBEDNIK "X Factor Adria"

Favorit publike i jedan od miljenika žirija pokazao je šta je x faktor. Samouveren, veseo