Uloguj se

Vesti

22. 06. 2015. 10:32   >>  11:18 Autor: milica čule

Završna reč žirija Xfactora

Nakon završetka "X Factora" u kojem je pobedio Amel Ćurić, žiri je prokomentarisao protekla četiri meseca koliko je trajao ovaj talenat šou-program.

Željko Joksimović:

"Bio sam izenenađen u ranijim fazama, kada su ispadali neki ljudi za koje nisam mislio da će ispasti. Ipak, publika daje zadnji glas i to je to. Svakom izvođaču je drago da pobedi neko ko je kvalitetan i uspešan. Pravu zvezdu od ostalih razlikuje baš taj X factor. Rezultat je mogao da bude i drugačiji na kraju... Na kraju ne znamo da li je nekoga mrzelo da glasa. Tužan sam kada ispadne neko ko lepo peva".


Aleksandra Kovač:

"Moji momci i ja smo mnogo pokazali za ova 4 meseca. Napravili smo raznovrsne kanditate. Što se mene tiče, za sve kanditate imam moje pesme, veoma su inspirativni i treba im dati podršku. Imam pesme i za druge kandidate".


Tonči Huljić:

"Svi koji su došli, došli su da naprave dobar šou. Mislim da u istoriji nije bilo boljeg žirija. Kompetentnog žirija. Džaba takimčarima koji su došli dovde ako ne uspeju dalje. Svako nakon ovoga može da napravi solo karijeru."


Masimo Savić:

"Ja ovo ne vidim kao moju pobedu, to je Amelova pobeda, ali i pobeda svih klinaca. Amel ima 35 godina, a razočaravajuće je kada dete od 16 godina misli da mu je ovo zadnja šansa. Ja sam tek sa 20 godina imao prvi album, Željko sa 27. Ovo što se njima događa je but kemp za učenje posla na visokom nivou. Oni će se razočarati kada dođu u neki manji grad, kada ne bude ovoliko reflektora, i kada bude publike koja nije dovedena kao ovde. Oni moraju da se osveste. Gledam danas Artura. Čovek ima sreću što je rođen u Velikoj Britaniji".

0
Tagovi

Povezane vesti

Bobi i Aleksandra voze do pobede! video

18. 06. 2015. 12:46 >> 12:52

Bobi i Aleksandra voze do pobede!

Danijela Večerinović

13. 05. 2015. 16:30 >> 16:30

Danijela Večerinović

0 Komentari
Ostali komentari
Amel Ćurić POBEDNIK

Amel Ćurić POBEDNIK "X Factor Adria"

Favorit publike i jedan od miljenika žirija pokazao je šta je x faktor. Samouveren, veseo