Uloguj se

Epizode

25. 05. 2015. 00:02   >>  00:10

X factor - 12. epizoda

Nastavlja se brutalna muzička borba! Posle Nikole, kući su otišle i Anđeline!

Takmičenje je juče napustio Nikola Marjanović, a ko će večeras osvojiti najmanje glasova publike, saznaćemo nakon što čujemo sve kandidate koji će i ove večeri izvoditi evrovizijske hitove.

Za početak, devojke su otpevale veliki Tajčin hit "Hajde da ludujemo ove noći".

Kao i u prethodnim epizodama, kroz šou nas Antonija Blaće i Aleksandar Radoičić. Voditelji još jednom podsećaju da će pobednik finala osvojiti 20 hiljada evra.

Na pozornicu je izašao i raspoloženi žiri koji je jedva čekao da zauzme svoje startne pozicije i čuje preostalih sedam kandidata. Svi zajedno, pozvali su gledaoce da glasaju za svoje favorite!

Prvi na pozornicu izlazi veliki povratnik u Xfacotor, simpatični Makedonac Bobi Mojsoski, koji će pevati pesmu Gorana Karana "Ostani". Nastup posvećuje svojim FB fanovima.

Bobijev nastup Željko Joksimović je propratio na nogama, aplauzom i komentarom "Vidi, ja bih voleo da pevam kao ti!" 

Tonči: Nemam reči.

Masimo: Na ranu da te stave...

Aleksandra: Mislim da će publika tek čuti šta sve možeš. Bravo!

Sledeći na scenu izlazi Highway trio koji je spremio pesmu "Zauvek moja" grupe No name, a svoj večerašnji nastup, duhovito su posvetili policajcima iz Mirjeva.

Po Aleksandrinom mišljenju momci su pravi bend, ali su ove večeri bili malo nesigurni u pevačkom smislu.

Željko im je zamerio što nisu otpevali deo pesme u kom se kaže "Ojha"! 

"Da me neko pita kako izgledaju Crnogorci ja bih rekao, evo ovako!" - rekao je Tonči u svom maniru i naglasio da jedva čeka njihovu autorsku pesmu.

Na kraju, Željko je dobio željeni usklik "Ojha".

Treća na binu izlazi Iva Ćurić koja će otpevati pesmu "Satellite".

Masimo je pohvalio plesače koji su umnogome doprineli sjajnom nastupu. Aleksandra je takođe imala samo reči hvale za mlađanu Ivu, a Željko je oduševljeno prokomentarisao da je bolja od Lene, pevačice koja izvodi pesmu "Satellite".

Tonči: Stvarno sam ponosan što predstavljaš Hrvatsku.

Posle kratkog virenja u bekstejdž gde su Sneža i Nikolina ćaskale sa takmičarima, na red da nastupi stigao je i fenomenalni, nasmejani i raspevani Ilija Mihailović, sa pesmom "Fairytale"  A. Ribaka. Ilija je fan Eurosonga, a večerašnji nastup posvetio je svom društvu.

Publika je ovacijama pozdravila Ilijin nastup, a Tonči je otkrio gledaocima da je Iliji juče pozlilo jer je preterao sa vežbanjem za večerašnji lajv.

Isto tako, konstatova je da je pred Ilijom velika budućnost. Željko je jedva uspeo da kaže svoje mišljenje o Ilijinom pevanju, jer publika nije prestajala da skandira Ilijino ime.

Masimo je dobronamerno posavetovao Iliju da prestane da se opterećuje pričom o kilaži, nakon Željkove opservacije da sve bolje izgleda. 

Njegova mentorka Aleksandra, bila je jako ljuta što je Ilija zbog dijete ugrozio svoje zdravlje prethodnog dana, ali je s druge strane bila zadovoljna njegovim nastupom.

Nakon Ilije, na binu stiže Magdalena Bogić koja će pevati pesmu "Oro", Jelene Tomašević.

Po Masimovom mišljenju, Magdalena je odlično otpevala. Aleksandra je primetila da Magdalena sjajno vlada muzičkim žanrovima, a kada je čula da ima samo 17 godina, predložila je Željku da joj bira pesme koje su prilagođene njenom uzrastu. 

Tonči je video kao veliku Magdaleninu prednost činjenicu da može da zvuči "staro", a ima samo 17 godina. Dodao je da je Magdalena potpuno afirmisana pevačica, a Željko je priznao da zvuči bogovski!

Scena će sada pripasti Anđelinama, što garantuje eksploziju energije i sjajnih glasova! One će pevati kultni "Waterloo" legendarnog sastava Abba, a posvetile su je svojim bivšim momcima.

Željku je žao što devojke nisu bolje otpevale pesmu, naročito u refrenima. S druge strane, Aleksandri su se dopale Anđeline koje su joj izgledale kao da su na Evroviziji.

I Masimu je njihova interpretacija bila simpatična, a Tonči je konstatovao da su devojke pod traumom od poslednjeg nastupa kada su se borile za opstanak u šou. Sve u svemu, Tonči je bio zadovoljan, baš kao i voditelj Aleksandar Radoičić.

Poslednji večerašnji nastup pripada Amelu Ćuriću koji će otpevati pesmu Harija Varešanović "Lejla".

Aleksandra nije mogla da se ne zapita šta Amel radi ovde i zašto već nije počeo sa koncertima? Uz konstataciju da je potpuno oformljen pevač, poželela mu najveću moguću sreću u karijeri.

Željko je bio oduševljen Amelovim nastupom, kao i Masimo koji je bio pun reči hvale! Ukratko, žiri ga je ocenio kao fantastičnog, baš kao i Antonija i Aleksandar.

U nastavku emisije, gledaoce čeka muzičko iznenađenje.

U duhu Evrovizije, na scenu Xfactora izašao je i Nenad Knežević Knez koji je ove godine na prestižnom takmičenju predstavljao Crnu Goru.

Snežana je u bekstejdžu podelila VEOMA važnu vest. U šou se vraća još jedan takmičara. tačnije takmičarka koja je dobila najviše glasova od finalista, a to je Danijela Večerinović, koja će nastupati već od sledeće nedelje!

Otkrivena je i tema sledeće emisije - pevaće se o LJUBAVI!

Posle Kneza, videli smo i čuli još jedno muzičko iznenađenje, hrvatsku pevačicu Lanu Jurčević.

Stigao je i najteži trenutak emisije, saopštavanje glasova!

Po drugi put u dosadašnjem takmičenju, "pesmu spasa" će pevati Anđeline. One će se večeras "boriti" protiv Ilije Mihailovića, koji je takođe dobio najmanje glasova publike.

Ilija je otpevao pesmu "Idemo dalje", a Anđeline "Valery".

Tonči je svoj glas dao Anđelinama, Aleksandra Iliji. Željko je ocenio da su Anđeline zvučale bolje u "pesmi spasa", ali je svoj glas dao Iliji. Masimo, koji je odlučio da presudi na osnovu "pesme spasa", svoj glas je dao Anđelinama.

Prema pravilima, u situacijama kada žiri glasa 2:2, kući odlazi onaj ko je osvojio manje glasova publike. Večeras su to Anđeline! Ilija nastavlja takmičenje.

 

 

 

 

 

 

0
Tagovi
0 Komentari
Ostali komentari